HASILKAN LAPORAN KEWANGAN DENGAN HANYA SATU KLIK

Hantar Invois

Pantau Jualan dan Belian

Terima Bayaran

Imbas dan Skan Resit

Urus Gaji Pekerja

SBS SISTEM PERAKAUNAN UNTUK PERNIAGAAN

SBS (Simplified Business System) adalah sebuah sistem perakaunan perniagaan bagi perniagaan dan syarikat “start-up”, mikro dan IKS yang tiada pengetahuan perakaunan. SBS merupakan perisian akaun mudah dan senang yang boleh diakses dari mana sahaja lokasi melalui internet. Dengan adanya perisian akaun mudah seperti SBS, ia dapat mengelakkan segala kerumitan timbul daripada masalah seperti isu perekodan akaun dan transaksi perakaunan yang memeningkan.

Perisian perakaunan yang mudah ini membolehkan anda menguruskan segala aktiviti jualan, pembelian, perbelanjaan, asset, akaun pemilik dan pelbagai lagi aktiviti urus niaga sambil menghasilkan dokumen-dokumen perniagaan seperti PO, DO dan invois. Secara langsung, SBS menghasilkan segala laporan kewangan secara otomatik dan apa sahaja laporan lain yang dikehendaki hanya di hujung jari anda. Tambahan pula, SBS juga adalah perisian SST yang diluluskan oleh Kastam Diraja Malaysia. SBS - perisian akaun mudah dan perisian SST anda.

Daripada penjanaan dokumen perniagaan seperti pesanan pembelian "P.O" dan Invois hingga ke penyediaan laporan kewangan, segalanya dilakukan oleh SBS. SBS adalah perisian berasaskan web. Segala maklumat yang dijana oleh SBS adalah tepat, terperinci dan nyata boleh diakses dari mana-mana lokasi Mudah digunakan, tidak memerlukan pengetahuan perakaunan sesuai bagi anda yang baru sahaja memulakan perniagaan atau perniagaan kecil/mikro yang sedia ada

SBS adalah perisian sedia SST diluluskan oleh Kastam Diraja Malaysia

SBS diiktiraf oleh TEKUN Nasional dan digunapakai oleh TEKUN Corp

Perisian dicipta khas untuk perniagaan-perniagaan kecil/mikro di Malaysia

Guna SBS dengan alat mudah alih dan akses dari mana-mana lokasi Tidak memerlukan sebarang pemasangan